Afvallen op vakantie

Vanuit een heel erg warm en zonnig Spanje schrijf ik dit korte blog. Zoals ik in mijn vorige blog al schreef zou ik gewoon doorgaan met PowerSlim tijdens de vakantie. Wat heb ik meegenomen? Lijnzaadbrood, Croissants, Muffins, Wafels, Repen en Rijstepap. Oh ja, en heb ook Fusilli meegenomen. Een grote boodschappentas vol met producten in de auto. Prima te doen. Het enige waar ik geen rekening mee heb gehouden is de temperatuur in de auto, want die ging flink de hoogte in tijdens de stops. Tja, het resultaat is dat de repen een bijzondere vorm hebben gekregen en de wafel ook wat plakkerig waren geworden. Op onze bestemming aangekomen, maar snel in de koelkast gelegd. De smaak is er in ieder geval niet minder om geworden.

Ik ben nu iets meer dan een week in Spanje. Het lukt redelijk goed om me aan het programma te houden. Hoezo, redelijk goed? Door de warmte drink ik veel water, maar eten en vooral regelmatig eten, dat is wat lastiger. Ik kom dus vaak niet aan de 6 eetmomenten. En met het warme weer houd ik echt ontzettend veel vocht vast. Voel me af en toe gewoon een Michelin mannetje.

Ik ben dus heel erg benieuwd hoe de eindstand zal zijn als ik thuis ben. Mijn hoop voor de vakantie is dat ik minimaal gelijk gebleven ben in gewicht en helemaal geweldig zou zijn dat ik afgevallen zou zijn. Wat ik wel weer veel doe is veel zwemmen en ik hoop dat dit extra bewegen mijn kilo’s in positieve zin zullen beïnvloeden.

Mijn grote vraag is dan ook waar loop jij tegenaan tijdens jou vakantie en heb je tips en trucs? Deel ze hieronder, wie weet wie jij hiermee kan helpen.