Weight_Loss_Battle_Body_Unlimited_Ervaring

16 kilo afgevallen met de Weight Loss Battle

Na een stressvolle periode van ongeveer 2 jaar was ik flink in gewicht aangekomen. Met het volgen van een dieet en sporten in de sportschool, viel ik in 9 maanden 10 kilo af. Echter, ik viel steeds terug in mijn oude eetpatroon. Volhouden was moeilijk. Op deze manier zou ik mijn doel niet halen, namelijk samen met mijn kinderen zwemmen in de zomervakantie.

In maart zag ik een advertentie van de Weight Loss Battle, behandelingen in combinatie met PowerSlim producten en hoewel ik sceptisch sta tegenover afvallen met maaltijden bereid uit zakjes, geloofde ik wel in de filosofie erachter.

Half april ben ik begonnen en alles wat beloofd werd is uitgekomen! Nu, na 3 maanden ben ik 16 kg afgevallen!

Vooral het volgen van PowerSlim in combinatie met lymfedrainage, spiertraining, infraroodwrap en ultrasound zorgt ervoor dat je behalve in gewicht ook duidelijk in centimeters afvalt.

Met Powerslim kan ik gevarieerd eten, heb ik meer energie en ik heb geen hongergevoel. De behandelingen zorgen voor een direct zichtbaar resultaat.

Al met al is het gemakkelijk vol te houden. Mijn belangrijkste doel heb ik behaald, maar ik ga nog door, ik blijf gemotiveerd!

– Simone van Velzen