Sabine_voor_en_na_lymfedrainage

36 kg afvallen, ondanks Lipoedeem

Juni 2011 liep ik Body Unlimited binnen. Voor de zoveelste keer ging ik maar weer proberen wat aan mijn overgewicht te doen. Al mijn hele leven ben ik bezig met mijn overgewicht, diëten, diëtistes, personal training, artsen bezoeken, ik heb het allemaal gedaan, niets lukte totdat ik bij Body Unlimited terecht kwam.

Hier werd direct gezien dat ik waarschijnlijk lipoedeem heb. Ik werd dus geïntroduceerd op het lymfeapparaat en met succes! Na een aantal behandelingen vlogen de kilo’s eraf!! Natuurlijk lette ik op mijn eten maar, dat was voor mij na al die jaren inmiddels een gewoonte geworden.

Nu ruim een jaar later kan ik zeggen dat dit apparaat en de lieve mensen bij Body Unlimited mijn leven hebben veranderd. 36 kilo ben ik kwijt en mijn leven is 180 graden omgedraaid. Bedankt lieve mensen van Body Unlimited want zonder jullie was het niet gelukt!!!!

– Sabina