Annette is 14 kilo afgevallen met PowerSlim

De teller van de weegschaal bevestigt wat ik eigenlijk wel wist; ik ben te zwaar. Jaren woog ik 66 kilo, een mooi gewicht gezien mijn lengte 1.68 m. Naarmate ik ouder werd kwamen ook de kilo’s erbij. Ik vergoelijkte mijn gewichtstoename door te denken dat met de jaren ook de kilo’s erbij kwamen. Ik merkte heus wel dat ik steeds dikker en zwaarder werd, maar het zat mij niet in de weg, verzon 1001 excuus om er niet iets aan te doen. Alleenstaande moeder, fulltime baan en een huishouden waren de grootste excuses. Weer een paar jaar en twee all-inclusive-vakanties verder, stond daar dus echt 82 kilo op de teller. De limiet is bereikt, het roer moet om!

Via het Afvallen, Afslanken en Figuurcorrectie Intropakket maakte ik kennis met Body Unlimited. De weegschaal van Stephanie was nog confronterender. Na 48 jaar had ik 26,9% overgewicht en had ik tot mijn grote schrik een metabolische leeftijd van 63 jaar!!!! Dat mijn overgewicht ongezond aanvoelde, werd mij die zomer van 2013 al duidelijk toen ik mijzelf elke keer weer met moeite uit mijn stretcher of zitzak omhoog moest hijsen. De computeruitdraai bevestigde mijn vermoedens … het roer moest om en wel NU!

Ik heb voor het PowerSlim programma van Body Unlimited gekozen. Het paste binnen mijn budget, de aanpak en het beloofde resultaat spraken mij erg aan. Na een kennismakingsgesprek met Stephanie ging ik naar huis met het starterspakket. Vastberaden en gemotiveerd ben ik aan de slag gegaan. Alles van het starterspakket was even lekker, de menu’s uit het kookboek duidelijk beschreven en gemakkelijk te bereiden. Kortom een goed te volgen dieet, geen moment honger, zelfs een vol gevoel na het verplichte zesde eetmoment (meer mag, minder niet). Na een week PowerSlim, terug op de weegschaal, 1,3 kilo kwijt waarvan 9 ons vet! Goed resultaat na 1 week en dat zonder hongergevoel. Ik was al gemotiveerd, maar dit resultaat werkte extra motiverend. Elke week wegen, elke week een uitdraai, elke week een paar ons kwijt, niet altijd evenveel en ook wel eens een week aangekomen, maar wel elke week een afname van het vetpercentage.

Langzaam en gestaag daalde het percentage van het overgewicht en kwam ook mijn metabolische leeftijd weer iets dichter bij mijn echte leeftijd. En het resultaat van mijn gewichtsverlies werd zichtbaar. Ik voelde het aan mijn kleding dat opeens ruim om mij heen hing, collega’s merkte het ook op want opeens kreeg ik steeds meer opmerkingen over mijn verbeterde silhouet. Ik voelde me goed in mijn vel, mijn energielevel ging omhoog en vastberaden kon ik elke verleiding weerstaan. Behalve dat ene lange weekend dan, waarbij ik een vriend uit Panama op bezoek had en er lekker gedineerd en behoorlijk alcohol genuttigd werd (“je mag jezelf ook wel eens wat gunnen hoor” zei Stephanie). Maar deze uitspatting had tot mijn verbazing niet al te groot negatief effect op mijn gewicht. Het PowerSlim dieet heeft een positieve werking op mijn metabolisme. Kwam ik eerst van 1 glas wijn een kilo aan … leek het nu wel of 3 dagen bourgondisch leven nauwelijks tot gewichtstoename leed. Het wekelijkse weegmoment bracht mij telkens weer in een euforiestemming.

En nu is het dan 6 maart 2014. Een kleine 8 maanden verder en mijn streefgewicht staat op de teller!!!! Ik weeg nu 68 kilo en ik ben zo ongelofelijk blij en onbeschrijfelijk trots op mijzelf. Ik ben Stephanie en haar team dankbaar voor de morele steun, de professionele maar ook persoonlijke benadering, alle tips en trucs. Ik ben vol lof over dit dieetprogramma en kan het absoluut aanraden aan iedereen.

– Annette Kuiper