Dian is 25 kilo afgevallen

Je kent het wel! Je voelt je moe, alles doet zeer, nergens fut voor , pijn in je gewrichten, depressief. Zal ik doorgaan met al die vervelende verschijnselen van te dik zijn, obesitas hebben. Ja, dat had ik dus ook!

Twee jaar geleden had ik een HCG kuur gedaan en was daardoor 10 kg afgevallen in 8 weken tijd en met de liposuctie wilde ik het afmaken. Wat een verkeerde instelling had ik zeg want ik kwam 25,6 kg aan, ik was van 81 kg naar 71 kg gegaan tijdens de HCG. Echter in oktober 2010 woog ik dus 96,6 kg. Ik kwam met moeite mijn bed af, naar het werk gaan was een hele opgave. Er hing een totale negativiteit over mij heen. Ik voelde mij niet meer lekker in mijn lichaam, als ik in de spiegel keek werd ik misselijk van mijzelf.

Ik had al een kuur bij de sportschool erop zitten maar omdat ik mij niet lekker in mijn vel voelde zitten en te zwaar was voor intensieve sport was ik daarmee gestopt. Ik had in maart 2010 een kuurtje gevolgd bij Body Unlimited maar door persoonlijke omstandigheden was ik daarmee gestopt waardoor het dal dieper werd.

Begin oktober 2010 zat ik er echt helemaal door! De knop moest omgezet worden! Ik las ik in de krant over Dr. Frank en begon aan zijn dieet om de koolhydraten te schrappen! Hierdoor verloor ik in 3 weken 4,1 kg. Omdat dit zo een lekker gevoel gaf belde ik Body Unlimited op om weer met de spiertraining van de Arasys te beginnen. Zo gezegd zo gedaan, ik ben begonnen.

Ik woog 92.5 kg, mijn BMI was in de 33 en mijn viscerale vetwaarde 10 (vet in de buikholte). Nu weeg ik 67,1 mijn BMI is 24,8 en mijn viscerale vetwaarde is 5, wat denk ik elk moment 4 kan gaan worden. Ik wil nog 4 kg afvallen, wat mij ook zeker gaat lukken.

De Arasys ervaar ik als heel fijn, ik heb meerdere kuurtjes gevolgd en bij elke kuur gingen we kijken waar we de aandacht op zouden vestigen. Bij mij vooral op de benen en heupen en billen want ik heb een peer figuur en af en toe op de buik. Het voordeel is dat de behandeling 17 minuten duurt en je toch een hele work-out hebt gehad door de pads die op je lichaam worden geplaatst. Daarnaast doe ik +/- 1 keer in de week lymfedrainage tegen het vocht vasthouden, en eet ik 1 PowerSlim shake per dag en ik kijk uit met de koolhydraten.

In het begin vlogen de kilos er vanaf. Nu gaat het wat minder maar toch nog rond de 1,5 tot 2 kg vet in de maand. Ik heb een bokaal gekregen met hele mooie bloemen en een behandeling op de Ultrasound omdat ik 25 kilo ben afgevallen!

Dankzij de goede medewerking van Miranda en Linda voel ik mij weer helemaal heerlijk in mijn vel, kan weer gerust in de spiegel kijken en ben ik echt waar weer gelukkig. Ik voel mij weer positief en dat is echt alles waard!

Bedankt dames, zonder jullie had ik het niet gered!

Liefs Dian