Gewoon doorgaan!

Dit zijn geen makkelijke weken geweest om door te zetten. Ik voel me gelukkig een stuk beter en daardoor heb ik ook weer de draad opgepakt. Maar frustratie, frustratie, dan wil het lichaam weer even niet meewerken. Niet gek, die denk ook “wat wil je nou!!!”

Maar het goede nieuws is, vandaag eindelijk weer wat eraf!

Ik heb na een aantal hele drukke maanden waarin ik niet de behandelingen echt kon doen mezelf weer eindelijk behandeld. FormoStar & Arasys, heerlijk! En als ik nou lekker bezig ben en Selina heeft tijd dan ga ik mezelf een paar keer goed onder handen nemen met de QB Lipo II.

In de afgelopen weken na de vakantie zie je dat mensen tijdens de vakantie de teugels toch een beetje hebben laten vieren, met als gevolg dat ze wat aangekomen zijn. Maar dat is geen ramp. Zolang je maar weer verder gaat na de vakantie.

Er zullen altijd momenten zijn waarop je de teugels even moet laten vieren, maar de kunst is niet bang te zijn voor die momenten. En dan bewust te kiezen wat je wel en niet neemt en dan ook te genieten. En de grote kunst daarna is dan weer in je normale ritme verder te gaan.

De grootste reden waarom mensen aankomen is omdat we onszelf teveel gunnen. Het is niet meer “kies ik voor het één of het ander”, maar je neemt gewoon alles. En tja, het is en blijft een kwestie van of, of en niet en, en.

Wat ik bij mezelf zie en ook vaak hoor van mensen is dat het al in de mond zit voor je er over gedacht hebt en daarna komt de spijt. En dan…ik ben toch al de fout in gegaan, deze dag is toch al verloren en hopsakee alle remmen gaan los. Herken jij dat?

Het proces van PowerSlim is ook een bewustwordings traject. Zeker tijdens fase 2, want hoe reageert jouw lichaam eigenlijk op de koolhydraten? Krijg je meer trek? Bijf je gewoon lekker afvallen of moet je lichaam even wennen? Hoeveel koolhydraten kan je eten? Dat leer je stap voor stap. Ik vind het geweldig om dat proces mee te maken bij mijn klanten en ik ga dat proces over een tijdje ook zelf doorlopen.

Hoe ervaar jij het proces van afvallen? Wat vind jij moeilijk of juist makkelijk? Deel het hieronder!

Groetjes,

Stephanie