Going down…

Later dan gepland, dan eindelijk mijn blog over de afgelopen 2,5 week. Door omstandigheden kon deze blog er niet eerder komen. Het goede nieuws is dat ik weer eindelijk aan het afvallen ben. Dankzij een boost aan lymfedrainage behandelingen kan mijn lichaam eindelijk alle afvalstoffen aan en is de weg naar beneden ingezet.

Het was frustrerend om toch netjes aan het PowerSlim programma te houden en toch niet af te vallen en op een gegeven moment zelfs aan te komen! Afgelopen weekend, was een erg hectisch weekend omdat we thuis aan de kamer van Gabriella aan het werken was en toen ging het fout.

Maar ’s nachts was ik aan het overdenken wat ik nou wilde en ik wil afvallen en mijn doel bereiken. Ik ben dit traject niet voor niets begonnen en ik heb me verdorie niet voor niets zo aan iedereen blootgesteld. Zoals ik in mijn eerste blog schreef, deze blogs zijn een gigantische stok achter de deur. Ik wist dat ik het soms moeilijk zou krijgen, maar om eerlijk te zeggen had ik niet verwacht dat ik bijna 2 maanden zo’n beetje stil zou staan omdat mijn lijf even niet wilde meewerken. Dus ik heb mezelf even een schop onder de kont gegeven en nu ik weer kan afvallen dankzij de lymfedrainage, ga ik me richten op mijn volgende tussendoel. Ik wil graag met mijn verjaardag weer 10 kilo kwijt zijn. Dat is een stevige uitdaging, want ik ben met Pinksteren jarig.

Ik wil nu eens eindelijk bereiken, wat ik mijn klanten ook zie bereiken. Mijn streefgewicht :-).

Iets wat ik ook besef is dat ik mezelf nog steeds niet beloond heb voor de eerste 10 kilo. Dus ik heb eindelijk de afspraak gemaakt om mezelf te laten masseren. Want, wat heeft het voor zin om beloningen te stellen aan die 10 kilo, als ik mezelf vervolgens niet beloon?

Nu ik niet meer zoveel last heb van vocht en mezelf niet meer zo opgeblazen voel, merk ik wel het verschil wat 10 kilo al doet. Ik beweeg makkelijker en kan zelfs actiever met Gabriella spelen :-). Heerlijk om weer een stukje bewegingsvrijheid te hebben. Het is makkelijk te vergeten wat je al kwijt bent als je aan het afvallen bent. Maar til eens 2 zakken aardappels op van 5 kilo en dan besef je wat je al kwijt bent! En ben je al meer dan 10 kilo kwijt? Gewoon nog een paar zakken aardappels erbij doen, eten doe je ze toch niet ;-).

Zoals ik in mijn vorige blog schreef krijg ik regelmatig mailtjes van (oud)klanten die dit blog volgen. En dat vind ik geweldig om te lezen hoe jullie meeleven, maar ook hoe ik sommigen stimuleer. Je zult bij elke blog gemerkt hebben dat ik afsluit met een vraag om onder het blog te reageren. En dat doen jullie, maar dan naar mij toe. Mijn doel is dat jullie reageren onder de blog. Waarom? Niet alleen mijn ervaring kan mensen helpen, maar ook jou ervaring, vragen en opmerkingen kan anderen helpen en stimuleren. Elke ervaring is anders en wat is er mooier dan dat wat jij opschrijft ook iemand anders kan helpen?

Omdat bijna iedereen wel oploopt tegen een moment waarop het iets minder gaat is mijn vraag dan ook, hoe ben jij omgegaan met de periode dat het iets minder ging? Hoe voelde het, dat je toch doorzet en je doel hebt bereikt? Heb je tips om door de moeilijke momenten te komen. Schrijf ze hieronder en help zo anderen met jou ervaringen!

Groetjes,
Stephanie