afvallen_met_PowerSlim

Jenneke viel 12 kilo af met PowerSlim

Ik las de advertentie van Body Unlimited, die mij meteen nieuwsgierig maakte. Ik was nl vanaf mijn veertiende met mijn gewicht bezig. Op zich kan ik goed “lijnen” maar er kwam altijd een moment dat ik dacht; ik ben maar een keer op deze wereld, en dan verviel ik weer in mijn oude eet- en snoepgewoontes, vooral de snoepgewoontes.

Bij Body Unlimited heeft men een zeer goede combinatie. Met behulp van de spiertraining met de Arasys en het eiwitrijke/koolhydraatarme voedingpatroon (PowerSlim) val je af en je komt tegelijkertijd strak in je vel te zitten!

Deze methode motiveert mij om door te gaan tot mijn streefgewicht en daarna om dit voedingspatroon te blijven gebruiken om stabiel gewicht te houden. Mijn ervaring van de afgelopen 3 maanden, is dat het mij geen moeite kosten om het voedingsadvies te volgen daar er gevarieerde producten van PowerSlim zijn. Ik werd alleen maar enthousiaster naarmate ik er door afviel, ondanks op skivakantie gaan en zo nu en dan uit eten.

In 3 maanden tijd 12 kilo afvallen zonder honger geeft een goed en motiverend gevoel, Linda en Miranda zijn hierin adviserend en stimulerend geweest. Als je voor jezelf de beslissing hebt genomen om iets aan je gewicht en lijf te doen dat is deze methode een AANRADER en EFFECTIEF!

– Jenneke