Mediterraan broodje met komkommer-kipsalade

Dit Mediterrane broodje met komkommer-kipsalade is een heerlijke verwennerij voor de lunch, of wat dacht je als avondmaaltijd, dan is dit ook een aanrader. Smullen maar!

  • Voorbereidingstijd: 1 minuten
  • Bereidingstijd: 10 minuten
  • Aantal personen: 1

Ingrediënten

  • 1 PowerSlim Mediterraan broodje
  • 1 el olijfolie
  • 40 g kipfilet
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • 0.5 ui, gesnipperd
  • 50 g komkommer, in stukjes zonder zaadlijsten
  • 1 tl mosterd
  • 1 el magere kwark

Voedingswaarde per portie

  • 292 calorieën
  • 8.2 gram koolhydraten
  • 16.2 gram vet
  • 28.3 gram eiwitten

Bereidingswijze

Kruid de kipfilet met peper en zout. Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin de kipfilet goudbruin samen met de knoflook. Meng de ui en de mosterd door de kwark. Breng op smaak met een beetje peper en zout. Verwijder de zaadlijsten uit de komkommer. Meng de saus met de komkommer en gebakken kipfilet. Rooster het broodje in de broodrooster en snijd open tot een envelop. Vul het broodje met de salade.

Tip: Vervang de kip door 40 – 50 g zalm

Uitgelicht PowerSlim product

PowerSlim_Mediterraan_broodje

Mediterraan broodje

Verpakt per: 5

Één van de toppers uit het PowerSlim assortiment. Niet zo verwonderlijk want dit overheerlijke broodje is veelzijdig te beleggen en te bereiden. Probeer het bijvoorbeeld eens met smeerkaas en plakjes tomaat in het tosti-ijzer.