Na de vakantie

De vakantie zit erop en … in eerste instantie gaf de weegschaal aan dat ik 2 kilo was aangekomen. Ik begreep er niets van. Ik was toch echt wel netjes geweest tijdens de vakantie. Ik was ervan overtuigd dat ik afgevallen was. Ik had voor de vakantie toch nog een paar nieuwe broeken gekocht en die zaten ook weer losser. Wat kan het dan zijn? Misschien vocht? Tijdens de vlucht had ik ook al onrustige benen gehad. Wat zijn onrustige benen? In mijn geval heb ik steeds het gevoel dat ik ze moet strekken, het is gewoon een vervelend gevoel. Dus toch maar wat lymfedrainage behandelingen gaan nemen.

Aangezien ik de avond van thuiskomst een training had, heb ik woensdag rustig de koffers uitgepakt en begonnen met mails door te nemen. Ik bleef nieuwsgierig of het misschien toch vocht was door het vliegen, dus ben ik in de middag weer op de weegschaal gaan staan (eigenlijk raad ik dit altijd af, maar ik kon mijn nieuwsgierigheid niet bedwingen :-)) Ja hoor, in plaats van zwaarder te zijn, wat normaal is als je gedurende de dag eet en drinkt was ik al 7 ons kwijt. Vocht dus!

De volgende dag was ik zelfs alweer bijna die 2 kilo kwijt. Helaas ben ik nog niet van de onrustige benen af en ik wil niet dat ik straks niet meer afval, dus ik ga de aankomende weken toch lymfedrainage behandelingen nemen.

Waarom lymfedrainage behandelingen nemen? Je lymfevaten zijn één van je afvalverwerkers van je lichaam en hierin kunnen blokkades ontstaan. Deze blokkades kunnen zorgen voor klachten, zoals:
•    Vocht vast houden waardoor je dikke enkels, dikke voeten of gezwollen vingers krijgt
•    Slecht of niet kunnen afvallen (soms tijdens jouw dieet een poos stilstaan, maar ook als afvallen helemaal niet lukt)
•    Hoofdpijn
•    Vermoeidheidsklachten
•    Onrustige benen

Door het afvallen krijg je meer afvalstoffen en deze worden dus o.a. afgevoerd door je lymfevaten. Door blokkades kan het dus voorkomen dat je niet meer afvalt. Het feit dat ik onrustige benen heb gekregen en nog steeds heb, is het teken voor mij om actie te nemen. We passen dit vaak toe bij klanten, die opeens stoppen met afvallen en altijd met positief resultaat.

Maar nu over PowerSlimmen en op vakantie gaan. Ik heb de vraag al gekregen welke producten ik had meegenomen. Aangezien we alleen handbagage hadden, zat er niets vloeibaars bij, zoals de heerlijke smoothies :-). Wat ik wel heb meegenomen is lijnzaadbrood, repen, wafels en rijstepap. Dit zijn op dit moment een aantal van mijn favoriete producten. Ik heb niets meegenomen wat je moet mixen met magere kwark of magere yoghurt omdat mijn ervaring is dat dit moeilijk te krijgen is in Spanje. Waar ik vooral naar gekeken heb of het producten waren die makkelijk mee te nemen waren en of ze makkelijk in gebruik waren voor Spanje. Natuurlijk moet ik ze ook lekker vinden, maar dat is voor veel producten van PowerSlim geen probleem voor mij :-).

Aangezien we in een appartement zaten hebben we in de avond gekookt en heerlijk ontbeten (lang leve lijnzaadbrood :-)). Dus dat was makkelijk en met lunchen is er gelukkig genoeg lekkers om uit te kiezen en niet je dieet te verpesten. Het is dus al met al goed gegaan en dat gewicht gaat wel weer flink naar beneden met een paar lymfedrainage behandelingen, daar heb ik geen twijfel over.

Heb je vragen over op vakantie gaan of lymfedrainage of heb jij ervaring met PowerSlim en op vakantie gaan. Zet ze dan hieronder. We vinden het leuk als je jouw ervaringen en vragen deelt met ons en onze lezers.