Pittige scampi salade

Deze lauwwarme pittige scampi salade met rode peper combineren perfect met de frisse rauwkost.

  • Voorbereidingstijd: 10 minuten
  • Bereidingstijd: 5 minuten
  • Aantal personen: 1

Ingrediënten

  • 150 g grote garnalen
  • 75 g gemengde jonge bladsla
  • 1 tomaat, in schijfjes
  • 0.3 komkommer, in schijfjes
  • 2 tenen knoflook, geperst
  • 0.5 rode peper, in ringetjes
  • schijf citroen
  • 1 el olijfolie

Voedingswaarde per portie

  • 277 calorieën
  • 5.6 gram koolhydraten
  • 13 gram vet
  • 34.5 gram eiwitten

Bereidingswijze

Bak de knoflook, rode peper en garnalen ongeveer 5 minuten in 1 el olijfolie in een koekenpan. Doe de sla, tomaat en komkommer in een diep bord. Schep de warme knoflookgarnalen erop en serveer met een schijf citroen.